Sorry, item "offcanvas-col1" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col2" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col3" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col4" does not exist.

Munkaruházat az ipar, kereskedelem, szálloda- és vendéglátóipar <br>és az egészségügy számára

A különböző felhasználási területeknek és követelményeknek megfelelő munkaruházat fontos a munkatársak, és ezáltal a vállalat egységes megjelenése szempontjából. A munkaruházat kezelése és karbantartása során szükséges a szabványokban lefektetett biztonsági előírásoknak és minőségi kritériumoknak való megfelelés. Az Ausztriában piacvezető SALESIANER több mint 100 éves tapasztalatával megbízható partner a bértextília-szolgáltatások, azaz a textilellátás, textiltisztítás és a textillogisztika területén.

A választék magában foglalja a kiváló minőségű munka- és védőruházati kollekciókat (PPE - például a jó láthatóságot biztosító ú.n. Hi-Vis termékcsalád), az ügyfelek kényelmét szolgáló szekrényszolgáltatást és egyéb rendszermegoldásokat különböző iparágak, a kereskedelem, valamint a közszféra számára. Ezeken kívül a SALESIANER a munkaruházat átfogó választékát kínálja a szálloda- és vendéglátóiparban dolgozó kiszolgáló személyzet és szakácsok számára - a kötényektől kezdve a derekas nadrágokon át a housekeeping munkatársaknak szánt modern formaruházatig.

Az egészségügyi ágazatban a kórházakban, ápolási intézményekben, rehabilitációs központokban és idősotthonokban az összes orvosi és ápolási területre kínálunk munkaruházatot, így például nadrágokat, tunikákat, galléros pólókat és köpenyeket. Választékunkat az osztályos munkaruházat egészíti ki, amely a funkcionális területtől függően különböző színekben kapható. Az egyéni védőeszközként tanúsított védőköpeny (PPE) biztosítja a vizsgálatot végzők fertőző betegségekkel szembeni védekezését. A nem egészségügyi személyzet (konyhai és műszaki személyzet, portaszolgálat) esetében konyhai és szakácsruházattal, munka-és formaruházattal állunk rendelkezésre.

Örömmel állunk
rendelkezésére.

Forduljon hozzánk bizalommal!

vagy

Kérjen visszahívást!
Vezetéknév*
Cégnév*
Telefonszám*
Irányítószám*
Please add 9 and 5.

Aktuális információk

Töltse le további információinkat a széleskörű tájékozódáshoz.

JOB Folder EN 2023 mockup d13cf5fc

Örömmel állunk

rendelkezésére.

Forduljon hozzánk
bizalommal!

Örömmel állunk

rendelkezésére.

Forduljon hozzánk
bizalommal!

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close