Sorry, item "offcanvas-col1" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col2" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col3" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col4" does not exist.

Teljes körű textilszolgáltatás <br>a szállodaipar, vendéglátás és catering terén

Egy hosszú munkanap a szálloda éttermének konyháján, a housekeeping terén vagy a vendégek kiszolgálása közben mindig eseménydús és számos kihívást tartogat. A SALESIANER bérelhető textiltermékeinek igénybevételével gondoskodhat róla, hogy alkalmazottai napi feladataik ellátása során mindig elegendő mennyiségű szállodai textíliával rendelkezzenek. Függetlenül attól, hogy a hotelben ágyneműre, frottírneműre, törölközőkre vagy éttermi asztalneműre van szükség, teljes körű bértextília-szolgáltatásunkra mindig hagyatkozhat.  

Megbízható szállodaipari partnerként segítünk Önnek apartmanjait, üdülőjét vagy városi szállodáját mindig a legjobb minőségű és tapintású, higiénikus textíliával ellátni. Biopamut textíliáink különösen a gyógy- és wellness-szállodákban tesznek jó szolgálatot a vendégek kényeztetése során.

Mindamellett, hogy gondoskodunk vendégei kényelméről, a munkatársak komfortérzetét is szívünkön viseljük. Számukra teljes körű munkaruházatot kínálunk a mindig professzionális és jó hangulatú munkavégzéshez. A paletta magában foglalja a szakácsruházatot, a kötényeket, derekas nadrágokat, galléros és környakú pólókat, valamint tunikákat és softshell-kabátokat, de akár HACCP-tanúsított ruházattal is szívesen állunk rendelkezésére.

Örömmel állunk
rendelkezésére.

Forduljon hozzánk bizalommal!

vagy

Kérjen visszahívást!
Vezetéknév*
Cégnév*
Telefonszám*
Irányítószám*
What is the sum of 3 and 6?

Örömmel állunk

rendelkezésére.

Forduljon hozzánk
bizalommal!

Örömmel állunk

rendelkezésére.

Forduljon hozzánk
bizalommal!

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close