Sorry, item "offcanvas-col1" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col2" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col3" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col4" does not exist.

Gyógyszeripar és mikroelektronika

A tisztaterek olyan speciális helyiségek, ahol a levegőben szálló részecskék koncentrációját stabilan alacsonyan kell tartani. A tisztatér-technológiát különösen a félvezetők gyártása, az optika és a lézertechnológia, a biotechnológia, az orvosi kutatás és a gyógyszeripar területén alkalmazzák.

A „tiszta” munkavégzéshez a szakszemélyzetnek speciális tisztatéri felszerelésre van szüksége. A termékek megfelelő anyagválasztásától kezdve azok tisztításán és ápolásán át a felhasználásra történő előkészítéséig nagyfokú tudásra és jelentős tapasztalatokra van szükség.
A SALESIANER a tisztaterekben dolgozók számára az aláöltözettől a kezeslábasokon, a tisztatéri fejvédőkön és csizmákon át a tisztatéri védőszemüvegekig a tisztatéri ruházat és felszerelés széles választékát kínálja. Elérhetők további tisztatéri kiegészítők is, így például mikroszálas kendők, felmosóhuzatok, szervizkocsik, teleszkópos rudak vagy felmosótartók állnak rendelkezésre bérleti konstrukcióban vagy kereskedelmi cikk gyanánt.

A tisztatéri termékek és a szakértői tanácsadás mellett a SALESIANER praktikus szekrényszolgáltatást vagy ruhakiadó automatákat kínál és textillogisztikai segítséget nyújt az ügyfél telephelyén.

Minőségirányítási rendszerünk és a tanúsított eljárások és folyamatok segítségével garantáljuk tisztatéri szolgáltatásunk magas minőségét. A beépített vonalkódok biztosítják a nyomonkövethetőséget. Ügyfeleink online ügyfélportálunkon kényelmesen figyelemmel kísérhetik készletük alakulását, a javítási igények bejelentését pedig webes applikáció segíti.

Örömmel állunk
rendelkezésére.

Forduljon hozzánk bizalommal!

vagy

Kérjen visszahívást!
Vezetéknév*
Cégnév*
Telefonszám*
Irányítószám*
What is the sum of 4 and 4?

Örömmel állunk

rendelkezésére.

Forduljon hozzánk
bizalommal!

Örömmel állunk

rendelkezésére.

Forduljon hozzánk
bizalommal!

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close