Sorry, item "offcanvas-col1" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col2" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col3" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col4" does not exist.

Visszaélés bejelentése

A SALESIANER CSOPORT
Compliance – visszaélés-bejelentési rendszere
és visszaélés-bejelentési csatornája az ellátási lánc mentén

Ön jelenleg a SALESIANER csoport, annak európai leányvállalatainak és fióktelepeinek elektronikus visszaélés-bejelentési rendszerében van.

Csoportunk ezt a visszaélés-bejelentési rendszert compliance szabályzatunk részeként integrálta. Ezen keresztül jelentheti be az alábbi jogi rendelkezések esetleges megsértését:

  • az Európai Parlament és Tanács (EU) 2015/849 irányelve (2015. május 20.) – a pénzügyi rendszerek pénzmosás vagy terrorizmusfinanszírozás céljára való felhasználásának megelőzéséről
  • az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2019/1937 irányelve (2019. október 23.) - az uniós jog megsértését bejelentő személyek védelméről

A továbbiakban ezen keresztül lehetősége van arra, hogy az Ön által benyújtott visszaélés-bejelentéseket megtekintse, és opcionálisan teljesen anonim módon kommunikáljon jogi és egyben compliance osztályunkkal. Ehhez kérjük használja az Önhöz rendelt ügyazonosítót és személyes jelszavát.

A SALESIANER csoport rendkívül komolyan veszi az Ön jelentéseit, és zéró toleranciát alkalmaz a compliance szabályzatunk megsértésével szemben az ellátási láncunk mentén. Ön 7 napon belül visszaigazolást kap a bejelentése beérkezéséről, ennek keretében általános tájékoztatást kap a 2023. évi XXV. törvény (Panasztörvény) szerinti eljárási és adatkezelési szabályokról. Vizsgálatunk állásáról (az ügy összetettségétől függően) 30 napon belül fog visszajelzést kapni.

Compliance részlegünk az Ön személyazonosságát teljes mértékben bizalmasan kezeli és semmilyen körülmények között sem hozza nyilvánosságra, kivéve, ha az arra felhatalmazott hatóságok vagy bíróságok büntetőeljárás lefolytatása érdekében a nyilvánosságra hozatalt megkövetelik. A garantált titoktartás és a bejelentő védettségének köszönhetően az elérhetőségek megadását tanácsoljuk. Amennyiben Ön egy anonim bejelentés mellett dönt, a visszaélés-bejelentési rendszer garantálja az Ön teljes névtelenségét. Sem a SALESIANER csoportnak, sem egyéb szolgáltatónak nincs lehetősége a felhasználói adatok lehívására.

Keresztnév
Vezetéknév
E-mail
Telefonszám
What is the sum of 4 and 8?

Örömmel állunk

rendelkezésére.

Forduljon hozzánk
bizalommal!

Örömmel állunk

rendelkezésére.

Forduljon hozzánk
bizalommal!

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close