Sorry, item "offcanvas-col1" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col2" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col3" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col4" does not exist.

Feldolgozóipar, gyártás

A SALESIANER optimális munkaruházatot kínál a legkülönbözőbb területeken dolgozók számára. Tetszetős, kellemes, funkcionális viselet fenntarthatóan tisztítva, teljes higiéniával. Dedikált ügyfélkapcsolattartóink, átfogó tudásunk és tapasztalataink révén biztosítjuk az ügyfélközpontú lebonyolítást. A kiemelkedő anyagminőség mellett a ruhadarabok szakszerű javítása garantálja a termékek hosszú élettartamát. Függetlenül attól, hogy 10 vagy 10.000 alkalmazottról van szó, szakképzett munkatársaink támogatást nyújtanak a logisztikában és biztosítják a zökkenőmentes helyszíni textilgazdálkodási folyamatokat.

Az ipar és a kereskedelem számára kínált széles termékválasztékunk modern szabású munkaruházatot, az élelmiszeripar számára tanúsított HACCP-ruházatot, a szabványoknak megfelelő védőruházatot (PPE) és - elsősorban a gyógyszeripar számára - tisztatéri ruházatot foglal magában.
A SALESIANER kínálatában ezen felül megtalálható a hegesztő védőruházat, az ESD-ruházat, a jó láthatóságot biztosító védőruházat és az autó- és garázsipari felhasználásra szánt funkcionális formaruházat is.

Örömmel állunk
rendelkezésére.

Forduljon hozzánk bizalommal!

vagy

Kérjen visszahívást!
Vezetéknév*
Cégnév*
Telefonszám*
Irányítószám*
What is the sum of 9 and 1?

Örömmel állunk

rendelkezésére.

Forduljon hozzánk
bizalommal!

Örömmel állunk

rendelkezésére.

Forduljon hozzánk
bizalommal!

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close