Sorry, item "offcanvas-col1" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col2" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col3" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col4" does not exist.

Miért pont bértextília?

A SALESIANER professzionális bértextília-szolgáltatása számos előnnyel jár a más főtevékenység mellett, de házon belül üzemeltetett mosodával szemben. Egyrészt elmaradnak a mosó- és szárítógépek beszerzésével kacsolatos beruházási költségek és a folyamatos karbantartás költségei, másrészt a bértextília-szolgáltatás lehetővé teszi az igénybevett textília mennyiségének rugalmasabb, a mindenkori igényekhez való igazítását.

A SALESIANER-nél képzett, a textíliák professzionális kezelésében sokéves tapasztalattal rendelkező munkatársak dolgoznak. Ez biztosítja a tisztítás kiváló minőségét és a kíméletes textilkezelést a feldolgozás során, egyben hozzájárul a textíliák hosszabb élettartamához. A fenntarthatósági szempontok többek közt a mosószerek szakszerű és pazarlásmentes felhasználásán és megújuló energiaforrások ipari hasznosításán keresztül érvényesülnek. Ezen kívül a használt és kiselejtezett  textíliákat a megsemmisítés helyett innovatív újrahasznosítási projektünknek köszönhetően másodnyersanyagként hasznosítjuk, ezzel is támogatva a körforgásos gazdaságot.

A SALESIANER szolgáltatása lehetővé teszi, hogy ügyfeleink alaptevékenységükre tudjanak összpontosítani és nem kell cégen belül időt és erőforrást fordítaniuk a textilmanagementre. Ezáltal megspórolhatók az ezzel kapcsolatos személyügyi és gépberuházási költségek. A bértextíliák és a kapcsolódó szolgáltatások összességében gazdaságos és fenntartható alternatívát kínálnak a saját mosodával szemben, egyben költségmegtakarítást, erőforrás-takarékosságot, magas minőséget, rugalmasságot, higiéniát, időmegtakarítást és kényelmet is jelentenek Önnek.

warum kostenersparnis

Költségmegtakarítás

A professzionális bértextília-szolgáltatásunkkal költségeket takaríthat meg. A textiltisztítással kapcsolatos feladatok kiszervezésével szükségtelenné válik a mosó- vagy szárítógépekbe történő beruházás, valamint elmarad az ezzel járó üzemeltetési és személyi költség. A begyűjtési és kiszállítási szolgáltatásunk a raktározási ráfordításait is minimalizálja. A vállalaton belüli mosodai megoldásokkal összehasonlítva a bértextília tehát a professzionális textilkezelés és textiltisztítás költséghatékony alternatívája.

warum Ressourcenschonung

Erőforrások kímélése

Professzionális ipari mosógépek és szárítógépek használatával bizonyíthatóan csökkenthető a víz- és energiafogyasztás. Hatékony eljárások segítségével a mosás során optimalizáljuk az erőforrások, például a víz, az energia és a felületaktív anyagok felhasználását. Tanúsított, környezetbarát mosószerek és mosási eljárások segítenek minimalizálni a környezetre gyakorolt terhelést. A SALESIANER regionális  mosodaüzem-hálózatának és az optimalizált szállítási útvonalaknak köszönhetően fenntartható módon csökken a környezetterhelés.

warum flexibilitaet

Rugalmasság

A SALESIANER szolgáltatásának egyik előnye, hogy ügyfelei számára maximális kihasználtság esetén akár rövid átfutási idővel, a mindenkori ügyféligényekhez igazítva biztosítja a szükséges textíliákat. Az esetleges ingadozások során - mint például a szálloda- és vendéglátóiparban szezonálisan, a termelő szektorban a fluktuáció miatt vagy pedig az üzleti környezetben bekövetkező általános változások miatt - a bértextíliák mennyisége és típusa gyorsan a szükséges igényekhez igazítható, így a mindennapi tevékenységeket a szokásos módon, késedelem nélkül lehet végezni.

icon drops

Higiéniai biztonság

A SALESIANER a bértextília-szolgáltatások és a textilgazdálkodás egyik piacvezetőjeként garantálja, hogy a bérbeadott textíliák mosása és használatra való előkészítése a teljes higiénia igényével, a legszigorúbb szabványoknak megfelelően történjen. A tanúsított, fertőtlenítő mosási eljárások és az egységesen gondos minőségellenőrzés biztosítja, hogy a textíliák tisztán, szükség esetén sterilen, megfelelő minőségben - így a vonatkozó jogszabályi előírásokat kielégítve - akár az egészségügyben, az iparban vagy a kereskedelemben biztonságos felhasználásra kerüljenek.

warum zeitersparnis

Időmegtakarítás

A textilellátás kiszervezése jelentős időmegtakarítással jár a napi munkában. Levesszük válláról a textíliák beszerzésével, karbantartásával, tárolásával, javításával vagy a szennyes textília elszállíttatásával és tisztíttatásával járó feladatokat. Bértextília-szolgáltatásunkkal ügyfeleink gondos és szakértő kézben tudhatják mindezeket. Több idő és energia marad a főtevékenységre, hiszen a SALESIANER a textilmanagement teljes spektrumáról gondoskodik és minden igényre professzionális megoldást kínál.

warum nachhaltigkeit

Fenntarthatóság

A bértextília-szolgáltatás körforgásos rendszere révén ügyfeleink hozzájárulnak a környezetvédelemhez és a fenntarthatósághoz. Ez többek között a modern technológiák, azaz a professzionális mosodai gépek és korszerű feldolgozási módszerek alkalmazásának, valamint a felületaktív anyagok (mosószerek) hatékonyságfejlesztésének köszönhető. A SALESIANER ezzel összhangban, az erőforrások kíméletes igénybevételével, megújuló energiák alkalmazásával és újrahasznosítási programok kezdeményezésével folyamatosan és eredményesen javítja ökológiai lábnyomát.

Aktuális információk

Töltse le további információinkat a széleskörű tájékozódáshoz.

Corporate folder 2023 EN mockup 79b27d81

Örömmel állunk

rendelkezésére.

Forduljon hozzánk
bizalommal!

Örömmel állunk

rendelkezésére.

Forduljon hozzánk
bizalommal!

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close