Sorry, item "offcanvas-col1" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col2" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col3" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col4" does not exist.

Impresszum

SALESIANER MIETTEX Magyarországi Kft.
1119 Budapest
Nándorfejérvári út 42-44.
Tel.: +36 1 463 7100
Fax: +36 1 473 7171
E-Mail: office@salesianer.hu
Cégjegyzékszám: 01-09-073999
adószám: 10510445-2-43
európai adóazonosító jel: HU10510445

 

Tagságok

E.T.S.A.

 

Szerzői jogok

A weboldal szolgáltatásai és tartalma szerzői jogvédelem alatt állnak. Sokszorosítás, terjesztés vagy más felhasználás csak engedéllyel lehetséges. (Kivételt képez a download menüpont, feltéve, hogy a használata felkínálásra kerül a weboldalon.)

 

Adatvédelem

A weboldalon közzétett összes adatot az érvényben lévő európai és nemzeti adatvédelmi előírások figyelembevételével megrendelések és lekérdezések elektronikus feldolgozásához használjuk fel. Az adatokat harmadik félnek nem értékesítjük, nem adjuk ki, illetve nem továbbítjuk. Bővebb információkat az “Adatvédelem” menüpontban talál.

 

Linkek

A weboldal kereszthivatkozásokat (linkeket) tartalmaz más weboldalakhoz. Azokért a tartalmakért, amelyek ilyen kereszthivatkozásokon keresztül érhetők el, a weboldal üzemeltetője nem vállal felelősséget. Ezeket a tartalmakat a link beillesztésekor törvényellenes tartalmak szempontjából megvizsgáljuk. Ha megállapítjuk, hogy a weboldal jogellenes tartalommal rendelkezik, a kereszthivatkozásokat (linkekekt) eltávolítjuk, amennyiben ez technikailag lehetséges és indokolt.

 

Linkhozzáadás

A jelen weboldal kezdőlapjára mutató kereszthivatkozás csak az üzemeltető engedélyével hozható létre. A weblap egyes oldalainak beillesztése egyéb honlapra szigorúan tilos.

 

Kötelezettség

A weboldal használatával a felhasználó elfogadja az általános szerződési feltételeket, ezáltal egyetért azzal, hogy olyan adatokat, amelyek jogellenesek, az általános üzleti etikával ellentétesek, nem küld és ezzel más felhasználókat nem terhel. A weboldal üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy az ilyen tartalmat törli a weboldalról.

 

Hozzáférhetőség

Nem állhat fenn igény vagy garanciakövetelés az online kínálat elérhetőségével, megbízhatóságával, működőképességével vagy hibamentességével szemben. A weboldal frissítése során lehetséges, hogy bizonyos szolgáltatásokat értesítés nélkül megváltoztatunk, illetve megszüntetünk.

Örömmel állunk

rendelkezésére.

Forduljon hozzánk
bizalommal!

Örömmel állunk

rendelkezésére.

Forduljon hozzánk
bizalommal!

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close