Sorry, item "offcanvas-col1" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col2" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col3" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col4" does not exist.

HU

Nemzetközi újságíró delegáció látogatása bécsi központunkban

A SALESIANER 2023. október 17-én egy 9 európai országból érkező újságíró delegációt köszönthetett cégközpontjában. A szakmai látogatás és sajtótájékoztató az Európai Bizottság Energiaügyi Főigazgatóság szervezésében valósult meg.

Thomas Krautschneider, a SALESIANER csoport ügyvezető tulajdonosa bepillantást nyújtott az energiafelhasználás hatékonyabbá tételére vonatkozó jövőbe mutató projektekbe a SALESIANER-nél, ezen kívül szóba kerültek más, fenntarthatósággal kapcsolatos témák is. A prezentációt követően az újságírók kérdéseket tehettek fel cégcsoportunk tulajdonosának, melyek révén egyes részletekre is fény derült. Különösen izgalmasnak bizonyult a Bécs XXII. kerületében található mosodánkban tett üzemlátogatás. Ennek során Thomas Lorenz regionális termelési vezető és Lukas Schadenhofer a műszaki részleg vezetője avatták be a lelkes nemzetközi vendégeket ipari mosodánk folyamataiba elsősorban arra kitérve, miként lehetséges energia megtakarítása mosási minőségbeli romlás nélkül.

Ezúton köszönjük az Európai Bizottságnak - különösképp Roger Waite-nek és csapatának - a közreműködést az utazás megszervezésében.

Vissza

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close