Sorry, item "offcanvas-col1" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col2" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col3" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col4" does not exist.

Nemzetközi újságíró delegáció látogatása bécsi központunkban

A SALESIANER 2023. október 17-én egy 9 európai országból érkező újságíró delegációt köszönthetett cégközpontjában. A szakmai látogatás és sajtótájékoztató az Európai Bizottság Energiaügyi Főigazgatóság szervezésében valósult meg.

Thomas Krautschneider, a SALESIANER csoport ügyvezető tulajdonosa bepillantást nyújtott az energiafelhasználás hatékonyabbá tételére vonatkozó jövőbe mutató projektekbe a SALESIANER-nél, ezen kívül szóba kerültek más, fenntarthatósággal kapcsolatos témák is. A prezentációt követően az újságírók kérdéseket tehettek fel cégcsoportunk tulajdonosának, melyek révén egyes részletekre is fény derült. Különösen izgalmasnak bizonyult a Bécs XXII. kerületében található mosodánkban tett üzemlátogatás. Ennek során Thomas Lorenz regionális termelési vezető és Lukas Schadenhofer a műszaki részleg vezetője avatták be a lelkes nemzetközi vendégeket ipari mosodánk folyamataiba elsősorban arra kitérve, miként lehetséges energia megtakarítása mosási minőségbeli romlás nélkül.

Ezúton köszönjük az Európai Bizottságnak - különösképp Roger Waite-nek és csapatának - a közreműködést az utazás megszervezésében.

Vissza

Örömmel állunk

rendelkezésére.

Forduljon hozzánk
bizalommal!

Örömmel állunk

rendelkezésére.

Forduljon hozzánk
bizalommal!

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close