Sorry, item "offcanvas-col1" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col2" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col3" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col4" does not exist.

Grüezi, Svájc - itt vagyunk!

A svájci piacra lépéssel folytatjuk európai terjeszkedésünket. A SALESIANER-csoport immár a teljes D-A-CH régióban képviselteti magát.

SALESIANER Schweiz Expansion 06 2022 4ea61b83

A SALESIANER svájci managementje (balról jobbra):
Johann Kandelsdorfer (üzleti vezetés), Markus Kühböck (ügyvezető), Markus Fleischanderl (ügyvezető), Victor Ioane (CEO)

A tavalyi év vorarlbergi sikereit követően pozitív tapasztalatainkat szeretnénk Svájcban is kamatoztatni. A piacra lépés kezdeti időszakában svájci szolgáltatási és termékportfóliónk a munka- és védőruházat, ipari törlőkendő és szennyfogó szőnyeg bérleti üzletágainkra  fókuszál. Partnerségi megállapodást kötöttünk egy Zürich-kantonbeli mosodával. Első lépésként a helyi ipari üzemeket, műhelyeket és gyógyszeripari cégeket fogjuk megszólítani.

„Örülünk, hogy a svájci piacra lépéssel a SALESIANER-csoport immár a teljes D-A-CH-régióban jelen van és hogy az országban egyre több vállalkozás épít bértextília-szolgáltatásunkra. A piacra lépés során döntő volt számunkra az üzleti potenciál, amely figyelemre méltó ügyfélstruktúrával párosul. A minőség és megbízhatóság - mint értékek, amikben a SALESIANER-nél mindannyian hiszünk – egyértelműen a svájci leányvállalatunk sajátja lesz, így pozitívan tekintünk a jövőbe.“ - kommentálta a lépést Dr. Victor Ioane, a SALESIANER-csoport ügyvezető igazgatója .

Markus Fleischanderl, az újonnan megalapított svájci leányvállalat operatív ügyekért felelős ügyvezetője egyaránt látja a kihívást és a hatalmas lehetőséget: „Svájc különösen érdekes számunkra. Piaci sajátosságait tekintve hasonlít Ausztriához, különösen a vorarlbergi, határmenti vidékekhez. Mindazonáltal természetesen piaci elemzésekre is hagyatkoztunk portfóliónk kialakításakor. A tény, hogy számos helyi mosoda szolgálja ki jelenleg is eredményesen a vendéglátóipart, jó támpont volt számunkra az útkeresésben. Szolgáltatásainkat tekintve a minőségi munka- és védőruhaellátás területén, valamint az ipari géptörlő kendők és szennyfogó szőnyegek bérbeadásában látjuk esélyeinket.  A potenciális svájci ügyfelek különös hangsúlyt fektetnek a fenntartható termékekre, szolgáltatásokra és a lokális értékteremtésre és pont ebben rejlik a SALESIANER erőssége.“

Célunk, hogy pozícionáljuk a SALESIANER márkát és a kapcsolódó minőséget a svájci B2B szolgáltatási piacon és hogy középtávon a helyi üzleti élet és termelő vállalkozások prémium partnerévé váljunk.

Vissza

Örömmel állunk

rendelkezésére.

Forduljon hozzánk
bizalommal!

Örömmel állunk

rendelkezésére.

Forduljon hozzánk
bizalommal!

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close