Sorry, item "offcanvas-col1" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col2" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col3" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col4" does not exist.

HU

Grüezi, Svájc - itt vagyunk!

A svájci piacra lépéssel folytatjuk európai terjeszkedésünket. A SALESIANER-csoport immár a teljes D-A-CH régióban képviselteti magát.

SALESIANER Schweiz Expansion 06 2022 4130a019

A SALESIANER svájci managementje (balról jobbra):
Johann Kandelsdorfer (üzleti vezetés), Markus Kühböck (ügyvezető), Markus Fleischanderl (ügyvezető), Victor Ioane (CEO)

A tavalyi év vorarlbergi sikereit követően pozitív tapasztalatainkat szeretnénk Svájcban is kamatoztatni. A piacra lépés kezdeti időszakában svájci szolgáltatási és termékportfóliónk a munka- és védőruházat, ipari törlőkendő és szennyfogó szőnyeg bérleti üzletágainkra  fókuszál. Partnerségi megállapodást kötöttünk egy Zürich-kantonbeli mosodával. Első lépésként a helyi ipari üzemeket, műhelyeket és gyógyszeripari cégeket fogjuk megszólítani.

„Örülünk, hogy a svájci piacra lépéssel a SALESIANER-csoport immár a teljes D-A-CH-régióban jelen van és hogy az országban egyre több vállalkozás épít bértextília-szolgáltatásunkra. A piacra lépés során döntő volt számunkra az üzleti potenciál, amely figyelemre méltó ügyfélstruktúrával párosul. A minőség és megbízhatóság - mint értékek, amikben a SALESIANER-nél mindannyian hiszünk – egyértelműen a svájci leányvállalatunk sajátja lesz, így pozitívan tekintünk a jövőbe.“ - kommentálta a lépést Dr. Victor Ioane, a SALESIANER-csoport ügyvezető igazgatója .

Markus Fleischanderl, az újonnan megalapított svájci leányvállalat operatív ügyekért felelős ügyvezetője egyaránt látja a kihívást és a hatalmas lehetőséget: „Svájc különösen érdekes számunkra. Piaci sajátosságait tekintve hasonlít Ausztriához, különösen a vorarlbergi, határmenti vidékekhez. Mindazonáltal természetesen piaci elemzésekre is hagyatkoztunk portfóliónk kialakításakor. A tény, hogy számos helyi mosoda szolgálja ki jelenleg is eredményesen a vendéglátóipart, jó támpont volt számunkra az útkeresésben. Szolgáltatásainkat tekintve a minőségi munka- és védőruhaellátás területén, valamint az ipari géptörlő kendők és szennyfogó szőnyegek bérbeadásában látjuk esélyeinket.  A potenciális svájci ügyfelek különös hangsúlyt fektetnek a fenntartható termékekre, szolgáltatásokra és a lokális értékteremtésre és pont ebben rejlik a SALESIANER erőssége.“

Célunk, hogy pozícionáljuk a SALESIANER márkát és a kapcsolódó minőséget a svájci B2B szolgáltatási piacon és hogy középtávon a helyi üzleti élet és termelő vállalkozások prémium partnerévé váljunk.

Vissza

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close