Sorry, item "offcanvas-col1" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col2" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col3" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col4" does not exist.

Higiénikus és környezetbarát kéztörlés pamuttekerccsel

Legújabb videónkban a pamut kéztörlő tekercsek fertőtlenítő tisztításának és előkészítésének lépéseit mutatjuk be - ahogy az a SALESIANER budapesti kompetencia centrumában történik.

A kemotermikus eljárással tisztított pamut kéztörlőtekercseinkkel nem csak kezei lehetnek makulátlanul tiszták és szárazak, hanem abban is bizonyos lehet, hogy a kézszárítás során óvja környezetét. Hogy miért?
Mert pamuttekercseink mosás és fertőtlenítés után akár 110 alkalommal újrahasználhatók. A hagyományos papír kéztörlő kendőkhöz képest az üvegházhatású gázok kibocsátása 29%-ra csökken a teljes élettartam alatt. Kétség sem fér hozzá: ez a kézszárítási mód tényleg környezetbarát!
A SALESIANER konzisztens módon ragaszkodik a legfejlettebb technológiákhoz, melyek révén folyamatosan a legmagasabb minőséget nyújtja ügyfelei számára. Egy jó példa erre a pamuttekercsek feldolgozásának tekintetében az automatikus lyuk és folt detektáló berendezés, melynek segítségével a szennyezett vagy sérült tekercseket már a kiszállításra való előkészítés előtt eltávolítjuk a körforgásból.
Kattintson az alábbi videóra és nézze meg, hogy tisztulnak meg kéztörlő tekercseink!

Vissza

Örömmel állunk

rendelkezésére.

Forduljon hozzánk
bizalommal!

Örömmel állunk

rendelkezésére.

Forduljon hozzánk
bizalommal!

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close