Sorry, item "offcanvas-col1" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col2" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col3" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col4" does not exist.

HU

Visszaélés bejelentés

SALESIANER visszaélés-bejelentő rendszer

Az Európai Parlament és Tanács (EU) 2019/1937 jelű, az uniós jog megsértését bejelentő személyek védelméről szóló irányelvének érvényt szerezve a SALESIANER-csoport egy visszaélés-bejelentő rendszert hozott létre. Ez anonim módon teszi lehetővé az előforduló vagy gyanított, jogszabályi előírások vagy cégen belüli irányelvek elleni visszaélések jelzését. A rendszerben bejelentést tehet a cégcsoport bármely munkavállalója, szerződéses vagy üzleti partnere.
A bejelentéseket bizalmasan kezeljük, azok tartalmát illetéktelen személyek nem ismerhetik meg.

 

Anonim bejelentések fogadása

A bejelentést tevő(k) nagyban hozzájárulnak az átlátható vállalatvezetéshez. Az újonnan létrehozott kommunikációs csatorna biztosítja az anonimként kezelt kommunikációt. Ezzel garantáljuk a bejelentést tevő személy(ek) védelmét.
Cégünkkel kapcsolatban jogszabályok elleni visszaélés, szabálysértés, gazdasági bűncselekmény, valamint az átláthatóság követelményeivel ellentétes gyakorlat a compliance@salesianer.com e-mail címen jelenthető be. A rendszer használata önkéntes.
A bejelentések fogadása és feldolgozása szigorú szabályok mellett, arra kijelölt szűk körben és a célra felkészített hozzáértők révén történik.

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close