Sorry, item "offcanvas-col1" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col2" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col3" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col4" does not exist.

HU

Bértextília a legnagyobb műtéti
biztonságért és fenntarthatóságért

A SALESIANER kiváló minőségű high-tech anyagai a steril, többször használható műtéti textíliákra vonatkozó összes szabványt és követelményt kielégítik. A folyamatok szabványszerűségét és a mosási hatékonyságot független auditáló szervezetek rendszeresen ellenőrzik üzemeinkben.

Aktívan lélegző műtéti textíliáink magas viselési komfortját elégedettségi felmérések támasztják alá. A klinikai biztonsághoz termékeinkkel a különböző negatív pszichológiai jelenségek előfordulásának csökkenésével is hozzájárulunk, ilyenek a rossz közérzet, hőstressz, csökkent koncentrációképesség vagy a fokozott izzadtságképződés.

Többször használatos műtéti textíliák biztonságosságon, gazdaságosságon és kiemelkedő viselési komforton kívül a környezetvédelem, fenntarthatóság és a hulladékcsökkentés terén is hozzáadott értékkel bírnak.

A SALESIANER többször használatos textíliáiból álló - tartalmát tekintve a felhasználás céljára egyedileg összeállított - műtéti szettjei a vonalkódos megjelölés révén nyomon követhetők és dokumentáltak. Szolgáltatásunk ezáltal válik transzparenssé és biztonságossá.

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close