Sorry, item "offcanvas-col1" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col2" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col3" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col4" does not exist.

HU

Pamut kéztörlővel munkatársai
és a környezet védelmében

A Bluecare Premium Dry pamuttörölköző-adagolók kiváló névjegyei vállalkozásának; egyszerre szolgálják a higiéniát és a fenntarthatóságot. A textil kéztörlő bőrbarát módon szívja fel a nedvességet, a dörzsölés pedig segít a maradék szappan és baktériumcsírák eltávolításában. A törölköző tekercs tiszta és használt része teljesen elkülönül a rendszer részét képező adagolókban. A beszennyezett pamuttekercseket mosodánkba szállítjuk, ahol kemotermikus eljárással tisztítjuk és fertőtlenítjük azokat.

Előnyök

  • A pamut tekercsek fertőtlenítő mosási folyamatoknak köszönhetően kerülnek feldolgozásra
  • Professzionális feldolgozás szigorú higiéniai és környezeti szempontok figyelembevételével
  • A tekercsek megbízható el- és visszaszállítása a megegyezés szerinti időpontokban és cserefrekvenciával
  • Környezetbarát kézszárítási módszer: a tekercsek hosszú élettartama, tisztításuk egységre vetített alacsony környezetterhelése és a hulladéktermelés mellőzés végett
  • A tekercsek kéztörlőként való felhasználást követően más célra kerülnek újrafelhasználásra
  • Egyértelmű megkülönböztetés: a fehér tekercsek irodai környezetben, a kék tekercsek az ipari üzemekben és szerelőműhelyekben kerülnek bevetésre

 

A pamutkéztörlő környezetvédelmi előnyei a papírkendőkkel szemben

Az ETSA (European Textile Services Association) megbízásából készült több tanulmány is a pamuttekercses kéztörlő rendszer egyértelmű előnyeit bizonyítja a papírkendőkkel szemben. Tanulmány1(D)

A papír törlőkendőkkel szemben ugyanis a textil kéztörlőtekercsek használata akár 95 %-kal kevesebb hulladékot jelent. Emellett, az elsődleges nyersanyagból készített papírkendőkhöz képest a pamut tekercsek használata a számítások szerint 48%-kal kevesebb energia felhasználásával és 29%-kal kevesebb üvegházhatású gáz kibocsátásával jár. Tanulmány2(D)

A Bluecare Premium Dry rendszer tehát gazdaságos és fenntartható megoldás.

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close