Impresszum

SALESIANER MIETTEX GmbH

Linzer Straße 104-110 
1140 Bécs
Tel.: +43 1 981 32-0 
Fax: +43 1 981 32-90 
E-Mail: office(at)salesianer.com
Kamarai tagságok: Osztrák Gazdasági Kamara, Osztrák Munkaruházati Iparág Szakszövetsége
Cégjegyzékszám: 127441 p, HG Wien
UID: ATU 15485008

Tagságok

E.T.S.A., Intex, TRSA, ISSA

A honlap webmestere és tervezője

mmc Agentur für neue Kommunikation GmbH
Kaiserin Elisabeth Straße 1
2340 Mödling
www.mmc-agentur.at

Szerzői jogok

A weboldal szolgáltatásai és tartalma szerzői jogvédelem alatt állnak. Sokszorosítás, terjesztés vagy más felhasználás csak engedéllyel lehetséges. (Kivételt képez a download menüpont, feltéve, hogy a használata felkínálásra kerül a weboldalon.)

Adatvédelem

A weboldalon közzétett összes adatot az érvényben lévő európai és nemzeti adatvédelmi előírások figyelembevételével megrendelések és lekérdezések elektronikus feldolgozásához használjuk fel. Az adatokat harmadik félnek nem értékesítjük, nem adjuk ki, illetve nem továbbítjuk.

Linkek

A weboldal kereszthivatkozásokat (LINK) tartalmaz más weboldalakhoz. Azokért a tartalmakért, amelyek ilyen kereszthivatkozásokon keresztül érhetők el, a weboldal üzemeltetője nem vállal felelősséget. Ezeket a tartalmakat a link beillesztésekor törvényellenes tartalmak szempontjából megvizsgáljuk. Ha megállapítjuk, hogy a weboldal jogellenes tartalommal rendelkezik, a kereszthivatkozásokat (LINK) eltávolítjuk, amennyiben ez technikailag lehetséges és indokolt.

Linkhozzáadás

A jelen weboldal kezdőlapjára mutató kereszthivatkozás csak az üzemeltető engedélyével hozható létre. A weblap egyes oldalainak beillesztése egyéb honlapra szigorúan tilos.

Kötelezettség

A weboldal használatával a felhasználó elfogadja az általános szerződési feltételeket, ezáltal egyetért azzal, hogy olyan adatokat, amelyek jogellenesek, az általános üzleti etikával ellentétesek, nem küld és ezzel más felhasználókat nem terhel. A weboldal üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy az ilyen tartalmat törli a weboldalról.

Hozzáférhetőség

Nem állhat fenn igény vagy garanciakövetelés az online kínálat elérhetőségével, megbízhatóságával, működőképességével vagy hibamentességével szemben. A weboldal frissítése során lehetséges, hogy bizonyos szolgáltatásokat értesítés nélkül megváltoztatunk, illetve megszüntetünk.

© SALESIANER MIETTEX Magyarországi Kft.