Sorry, item "offcanvas-col1" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col2" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col3" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col4" does not exist.

HU

Kéztörlés pamuttekerccsel: higiénikus, környezetbarát, újrahasználható

Legújabb videónkban a pamut kéztörlő tekercsek fertőtlenítő tisztításának és előkészítésének lépéseit mutatjuk be - ahogy az a SALESIANER budapesti kompetencia centrumában történik.

A kemotermikus eljárással tisztított pamut kéztörlőtekercseinkkel nem csak kezei lehetnek makulátlanul tiszták és szárazak, hanem abban is bizonyos lehet, hogy a kézszárítás során óvja környezetét. Hogy miért?
Mert pamuttekercseink mosás és fertőtlenítés után akár 110 alkalommal újrahasználhatók. A hagyományos papír kéztörlő kendőkhöz képest az üvegházhatású gázok kibocsátása 29%-ra csökken a teljes élettartam alatt. Kétség sem fér hozzá: ez a kézszárítási mód tényleg környezetbarát!
A SALESIANER konzisztens módon ragaszkodik a legfejlettebb technológiákhoz, melyek révén folyamatosan a legmagasabb minőséget nyújtja ügyfelei számára. Egy jó példa erre a pamuttekercsek feldolgozásának tekintetében az automatikus lyuk és folt detektáló berendezés, melynek segítségével a szennyezett vagy sérült tekercseket már a kiszállításra való előkészítés előtt eltávolítjuk a körforgásból.
Kattintson az alábbi videóra és nézze meg, hogy tisztulnak meg kéztörlő tekercseink!

Vissza

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close