Sorry, item "offcanvas-col1" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col2" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col3" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col4" does not exist.

A fertőtlenítő textiltisztítás az alapvető higiéniánk része

Dr. Arno Sorger higiéniai szakértő állásfoglalása arról, hogy a textíliák szakszerű tisztítás hiányában hozzájárulhatnak a mikroorganizmusok elszaporodásához. Fertőtlenítő mosodai textiltisztítási eljárások révén megakadályozható az átfertőződés veszélye.

hygine damen mit maske d9beaedf

Dr. Arno Sorger higiéniai szakértő állásfoglalása szerint a textília fertőző betegségek kórokozóinak továbbításában betöltött lehetséges szerepe tudományosan jól feltárt tény: "A különböző textíliák nagy és érdes felülete jó búvóhelyet jelenthet a mikroorganizmusok számára, egyrészt megvédve őket a mechanikai eltávolítástól, másrészt a kis mélyedésekben kialakuló mikroklíma az elszaporodásukhoz is vezethet, de legalábbis növelheti a kórokozók túlélési esélyeit egy barázdák nélküli felszínhez képest."
Ebből az okból adódóan a fertőtlenítő textiltisztítás az alapvető higiéniánk része.

Ez azt jelenti, hogy az összes, mosodában kezelt textília tekintetében kizárólag tanúsított, fertőtlenítő mosási eljárások és további feldolgozási lépések alkalmazandók annak érdekében, hogy kizárjuk különböző kórokozók továbbterjedését.

Mi a SALESIANER-nél ügyfeleink mindennemű textíliáját minimum 60 Celsius fokon, kemotermikus, fertőtlenítő mosási eljárások során tisztítjuk lajstromozott mosószerek alkalmazásával. Ezen kívül, az átfertőződés lehetőségének elkerülése érdekében az épületrészek, ahol a szennyes és a tiszta textíliák feldolgozása zajlik, térben fizikálisan és folyamatok tekintetében is teljesen elkülönülnek egymástól. Hogy maximális biztonságot nyújthassunk, rendszeresen fertőtlenítjük mosodai konténereinket és teherautóink rakterét.
Amennyiben további információkra van szüksége folyamatainkkal kapcsolatban, örömmel állunk rendelkezésére.

Dr. Sorger eredeti állásfoglalását letöltheti innen.

Vissza

Örömmel állunk

rendelkezésére.

Forduljon hozzánk
bizalommal!

Örömmel állunk

rendelkezésére.

Forduljon hozzánk
bizalommal!

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close