Sorry, item "offcanvas-col1" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col2" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col3" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col4" does not exist.

HU

A SALESIANER átvette a 2020-2021-es, "Ausztria vezető vállalata" tanúsítványt

A SALESIANER MIETTEX bécsi, családi tulajdonban lévő vállalkozás, a bértextília-szolgáltatás osztrák piacvezetője ismét megkapta az "Ausztria vezető vállalata" tanúsítványt.

Monica Rintersbacher, Leitbetriebe Austria ügyvezető

„A SALESIANER MIETTEX kitűnően megfelel az ország vezető üzemeire vonatkozó kritériumoknak. A saját ágazatán belüli nagy versenyben a vállalatnak sikerül a hozzáadott értékteremtés nagy hányadát Ausztriában tartani és a vállalaton belüli kvalifikációs intézkedések is példaértékűek" - így Rintersbacher. Különösen a koronavírus-válság akut tavaszi szakaszában mutatkozott meg a vállalat szerepe "kritikus infrastruktúra"-ként. „Míg az egyszer használatos orvostechnikai eszközök globális ellátási lánca bizonytalanná vált, többször megszakadt, addig a SALESIANER MIETTEX minden egyes nap teljes ellátásbiztonságot tudott garantálni magas minőségű, higiénikus és fertőtlenített textíliáival a kórházak számára általánosságban, de az intenzív osztályok és a műtétek textiligényét tekintve is. Ennek a fontos biztonsági szempontnak a közbeszerzések során a jövőben méginkább érvényesülnie kell."

Thomas Hadler, Operations Manager SALESIANER

„Nagyon örülünk az ismételt kitüntetésnek Ausztria vezető vállalataként. Ez is mutatja, hogy eredményesen dolgozunk a SALESIANER-nél; az osztrák gazdaság szereplőjeként a helyi értékteremtést szorgalmazzuk és ezáltal is erősítjük Ausztria gazdasági erejét. Különösen a jelenlegi, kihívásokkal bővelkedő időszakban tudott kitűnni a SALESIANER megbízhatóságával és ügyfélközpontúságával partnerei szemében. Osztrák piacvezető vállalatként különösen fontos számunkra, hogy partnereinkkel közösen gondolkodjunk, ennek részeként másoktól tanuljunk és a saját tapasztalatainkat is megosszuk. Ezúton szeretnék köszönetet mondani a Leitbetriebe Austria társaság teljes csapatának a minősítési eljárás során nyújtott támogatásért."

Ausztria vezető vállalatai

A Leitbetriebe Austria már 30 éve képviseli az osztrák gazdaság példaértékű szereplőit. Az átfogó értékelés alapján kitüntetett mintaszerű vállalkozások innovatív koncepciókkal, a fenntarthatóság iránti határozott elköteleződéssel és társadalmi felelősségvállalással néznek szembe a mostani idők kihívásaival. A Leitbetriebe Austria egyedülálló lehetőséget biztosít a gyakorlatból szerzett tudás proaktív megosztására ágazati és tartományi határokra való tekintet nélkül.

A Leitbetriebe Austria és a tanúsított vállalatok együttes célja az osztrák gazdaság fenntarthatósági szempontok mentén történő erősítése.

©Szöveg: Leitbetriebe Austria/ SALESIANER

©Kép: Sabine Klimpt

Vissza

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close