Nem ígérünk semmit, inkább garantáljuk

Partner az első osztályú bértextília-szolgáltatásban

A SALESIANER MIETTEX partner a bértextília-szolgáltatásban. Szigorú minőségi előírásaink és innovatív megoldásaink révén garantáljuk a pontosságot, tisztaságot és megbízhatóságot. A SALESIANER MIETTEX emellett újabb és újabb mércét állít fel. Célunk a legjobbnak lenni és maradni!

Munkatársaink megbecsülése vállalati kultúránk részét képezi, mellyel erősíteni kívánjuk dolgozóinkban a céghez tartozás érzését és az elkötelezett, ügyfélorientált magatartást: az egyéni szolgáltatástól a magas szintű logisztikáig.

Minden folyamat finomra hangolt minőségirányításnak van alávetve, lehetővé téve a folyamatok, a logisztika és az ügyfélszolgálat ellenőrzését és optimalizálását.

A SALESIANER MIETTEX olyan szolgáltatási védjegyekkel, mint a higiéniai és fenntarthatósági, a szolgáltatási és megelégedettségi garancia, a mérhető szolgáltatási minőség éllovasának tekinthető. A vevőinket jelentős előnyökhöz juttató garancia innovatív, standardizált folyamatokon nyugszik. Világos stratégiai célok mentén meggyőző minőséget és nyomon követhető, előnyös szolgáltatást nyújtunk.

Tanúsítványok:
ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 50001, EN 14065, BS OHSAS 18001

© SALESIANER MIETTEX Magyarországi Kft.