Garantáltan higiénikus ágynemű, mint bértextília

Professzionális, fertőtlenítő mosási eljárás a teljes biztonsága érdekében

A tökéletes tisztaságú szállodai és éttermi textília a vendégek jogos igénye. A professzionális textilkezelés védelmet biztosít a textílián keresztül történő esetleges átfertőződés és a különböző kórokozók elszaporodása ellen. A SALESIANER-nél a bérleti rendszerben szolgáltatott textília bevizsgált kemotermikus mosási eljárások révén, legalább 60°C hőmérsékleten kerül tisztításra és fertőtlenítésre.  A folyamatok és a mosási hatékonyság tanúsítását független higiéniai auditáló intézetek végzik, hogy vendégei a tökéletes higiénia maximális biztonságát élvezhessék.

 

Kiváló minőségű védőhuzatok az első osztályú ágyhigiéniáért

 

Speciális textíliák
A speciális huzatok segítségével megvédheti matracait és párnáit, ezen kívül biztonságos, otthonos érzést nyújthat vendégei számára.

Mint minden SALESIANER textília esetében, ezeknél a huzatoknál is érvényes a teljes körű higiénia, melyet független minősítő szervezetek által bevizsgált, fertőtlenítő mosási eljárások révén biztosítunk.

Tudjon meg többet!
Matracvédők
Biztosítson jobb alvásélményt vendégei számára! Az aktívan lélegző anyagból készült matracvédők megbízhatóan akadályozzák meg folyadékok beszivárgását, élősködők és mikrobák elterjedését.

A matracvédőre könnyedén ráhúzható a gumis lepedő.

Tudjon meg többet!
Párnavédők
Housekeeping vezetők előszeretettel ajánlják és alkalmazzák a speciális, élősködők és mikrobák elleni megbízható védelmet nyújtó textíliából készült SALESIANER párnavédőket.

Ezek a párnahuzatra egyszerűen ráilleszthetők.

Tudjon meg többet!